Em dic Verónica Menéndez, vaig néixer a Barcelona l’any 1974.

La meva vida, un camí ple de reptes. Des de ben petita ja vaig viure una infància complicada … Als 14 anys vaig desenvolupar transtorns en l’alimentació i als 25 anys una artritis reumatoide.

Em vaig llicenciar en Administració i direcció d’empreses i vaig estar treballant en la banca el que em va donar coneixements i experiència per desenvolupar-me en l’entorn professional com en el treball en equip, la gestió de les relacions humanes i el lideratge.

Encara que des de molt jove ja tenia curiositat pels llibres d’autoajuda, de creixement personal i les tècniques energètiques no va ser fins al naixement de la meva filla, que en entrar en una crisi d’identitat em va impulsar a aprofundir i a buscar nous recursos i eines per no només ajudar-me a seguir endavant  sinó també per trobar els meus propis estats de felicitat.

Vaig començar a estudiar i a practicar tècniques energètiques com el Reiki, la Gemoterapia i les Flors de Bach. Al poc em vaig trobar amb el Tapping, gran punt d’inflexió, que em va ajudar a atrevir-me amb les tècniques cognitiu-emocionals com la Gestalt, la Pnl i la Hipnosis Ericksoniana.

Després d’aquest profund procés d’anar trobant-me i coneixent-me a mi mateixa fins al punt de superar les meves malalties, vaig poder deixar la banca per dedicar-me plenament a oferir, a través de la meva experiència, tots aquests recursos i eines mitjançant la formació i el coaching, tant en l’entorn personal com en el professional.

Vull donar gràcies a totes les persones que m’han ajudat en aquest procés de vida i que m’han recolzat per seguir endavant amb el meu propòsit: el de comunicar al món que és possible estar millor i que en el fons, la vida està al nostre favor.

 Verónica Menéndez

Llicenciada en Administració i Direcció d´Empreses. Teràpia Gestalt. Programació Neurolinguística (PNL).
Coaching. Intel·ligència Emocional. Hipnosis Ericksoniana. EFT (tapping) i altres Tècniques energètiques