Les dinàmiques de grup ens permeten compartir conflictes, reptes i experiències amb el propòsit d´aprendre consciència de les situacions i buscar els recursos necessaris per ampliar el seu enfoc cap a alguna cosa constructiva i de millora.

Es crea un ambient de col·laboració i de seguretat per fomentar l´aprenentatge mutu, l’autoconeixement i l’expressió emocional.

Ens ajuda a enriquir les relacions amb un mateix i amb els altres fomentant l’obertura i l’empatia. A superar la timidesa i la introversió. A millorar l’autoestima i l’auto valor.

Un espai on poder expressar allò més íntim sostingut per la comprensió del grup per adonar-nos que existeixen alternatives d’interpretació i de gestió.

S’aconsegueix un equilibri entre el donar i el rebre, ja siguin coneixements, experiències i recursos com a amor, comprensió i suport.

Existeix tant la possibilitat de treballar amb grups tancats (amics, companys i/o coneguts) com amb grups oberts a qualsevol persona interessada.

La metodologia és del tot pràctica, vivencial i integra tècniques com la Gestalt, la PNL, la sistèmica, la interpretació de somnis i altres recursos terapèutics a través del joc creant un ambient de profund respecte i alhora divertit.