El Coaching, és una relació d’acompanyament on es donen eines per millorar el benestar amb tu mateix i amb l’entorn.

Especialment indicat per a la gestió del canvi personal o professional, de les pors, fòbies, ansietat, estrès, tristesa, conflictes, inseguretats, pèrdues, creences limitants, bloquejos….o qualsevol altra insatisfacció o desig de millora en la teva vida.

El propòsit és posar al teu servei tots els teus recursos disponibles per aconseguir ser més feliç, gaudir de la vida i saber donar els passos necessaris cap a l’èxit i la prosperitat.

Al llarg d’anys de formació i experiència vaig desenvolupant una teràpia del tot pràctica, dinàmica i vivencial basada en una mescla de tècniques energètiques i cognitiu-emocionals.

En funció de com va evolucionant el procés terapèutic i amb el propòsit que el resultat buscat s’aconsegueixi en el menor temps possible, utilitzo el tapping amb hipnosis Ericksoniana, Pnl i Gestalt complementat amb les flors de Bach, Kinesiologia i el Reiki amb gemoterapia entre altres tècniques.

Si ets jove t´ofereixo assessorament emocional com a guia a resoldre temes concrets i puntuals, adaptat a les teves necessitats sense compromís a un procès terapèutic .

Si ets o has estat treballador en el sector financier, t´ofereixo el Coaching especialitzat per empleats de banca.

I si ets emprenedor, t´ofereixo els meus serveis com a assessor per acompanyar-te en la gestió del canvi. Pots descarregar en pdf la Guia pràctica de com superar pors de l’emprenedor

També ofereixo la possibilitat de realitzar les sessions per Skype.

Veure més en www.varunayoga.es

Pots demanar la teva 1ª visita aquí:
 

Tu nombre

Tu correo