És un mètode nou, molt fàcil i eficaç que et permet, a tu mateix, alleujar el teu propi malestar emocional, mental i físic. Consisteix a copejar-te amb els dits una sèrie de punts d’acupuntura (tapping) mentre et mantens mentalment enfocat en un assumpte concret a tractar. Pot ser des d’un cansament, a un mal de cap, a un trauma del passat, a una por, ansietat, estrès, limitacions, creences, bloquejos….molt útil per a totes les coses que et molesten o et desequilibren en el dia a dia i també per anar resolent tots aquells assumptes que vas arrossegant des de fa temps i encara no has pogut alliberar. És també molt efectiu per tractar les addiccions (tabac, menjar, alcohol…)

L’efecte més immediat és una relaxació profunda i un augment de el benestar.

També és molt recomanable i eficaç per a bebès, nens i adolescents. Tractament d’empipaments, autoestima, berrequeries, hiperactivitat, bloquetjos de l’estudiant, dèficit d’atenció, irritabilitat, còlics del lactant… i molt més

En el nivell bàsic de EFT aprendràs la tècnica, les seqüències curta i llarga, la relació entre els punts EFT i els seus òrgans, diferents usos de la EFT,  revers psicològic… i farem diverses pràctiques que us permetrà treballar amb vosaltres mateixos en la vostra intimitat amb tota seguretat.

En el segon nivell de EFT aprendràs a tractar les teves creences limitants per poder aconseguir el que desitges. També es treballa amb afirmacions.

Manual EFT